Autotechnicus / Allround Technisch Medewerker

Werken in een niche biedt vele kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn op zoek naar iemand die ook energie krijgt om bijzondere klassieke auto’s nog beter te maken. Dankzij een groeiend aantal projecten en een nieuw bedrijfspand waarin showroom, kantoor en werkplaats samen zijn gebracht, zijn wij op zoek naar versterking op het technische vlak. Het restaureren op het hoogste niveau is niet alleen ons visitekaartje, wij vinden het zelf het mooiste werk dat er bestaat. Jij ook?

Wat doen wij:

Heritage Cars bedient vanuit Delft een select internationaal klantenbestand. In het verleden werkten we voornamelijk aan losse projecten, maar dit is uitgegroeid tot het beheren van zeer verfijnde collecties. De eigenaren van deze bijzondere auto’s hebben een gemene deler en dat is dat zij graag willen genieten van hun auto’s. Dit doen ze bijvoorbeeld door er lange roadtrips mee te rijden, of door aan vooraanstaande evenementen mee te doen, waarin serieuze competitie niet wordt geschuwd. 

Vanuit onze werkplaats zorgen we dat de auto’s optimaal geprepareerd worden om zo de kans op technisch uitval te minimaliseren. Complete en deelrestauraties worden parallel door ons uitgevoerd. Repareren en prepareren is onderdeel van het collectiebeheer. De unieke mix van verschillende auto’s zorgt voor een geweldige dynamiek binnen ons team. Geen dag is hetzelfde en iedereen is bezig om de lat steeds weer hoger te leggen. Hierdoor is er in de afgelopen jaren een stroom van nieuwe projecten ontstaan, omdat eigenaren enthousiast werden van het resultaat en het proces. Dit heeft steeds meer interessante en hoogwaardige auto’s richting onze werkplaats gestuurd. 

Samengevat vallen onder het beheer van deze autocollecties restauratie, onderhoud, aankoop/verkoop en race/rally begeleiding

Wie zoeken wij:

Een allround autotechnicus, door opleiding en/of ervaring. Iemand met het juiste morele kompas, die werkt met precisie en plezier. Iemand die verantwoordelijkheid wil dragen. Iemand die affiniteit heeft met bijzondere auto’s. Het helpt als iemand zelfstandig diagnoses kan stellen, zowel mechanisch als elektronisch. Wij verwachten vooral iemand die eerst denkt en daarna doet.

Een ‘E bij B’ rijbewijs is een plus maar geen pre. Iemand die de Engelse taal machtig is in woord en geschrift. Duits of Frans is een plus, maar geen pre.

Wij zijn een hecht team. Ieder lid heeft een eigen takenlijst en verantwoordelijkheden die aansluiten bij iemands persoonlijke ervaring en doelen. Samen bouw je mee aan een prachtige propositie. Je leert steeds weer nieuwe vaardigheden en wij zorgen er graag voor dat er ruimte is voor een duidelijke leercurve.

Wat bieden wij: 

Een interessante technische functie binnen een hecht en groeiend team met duidelijke ambities.

Full-time/part-time dienstverband zijn bespreekbaar. Werken vanuit een zelfstandige constructie is tevens mogelijk. 

Waar het om draait is dat wij werken aan bijzondere klassiekers. Wij zijn geen doorsnee garagebedrijf. Ook zijn wij geen autohandel. Bij ons gaat kwaliteit boven alles. Naast werkzaamheden in de werkplaats is er regelmatig de mogelijkheid om ook mee te gaan naar evenementen in binnen- en buitenland. 

Een plek waar input zeer wordt gewaardeerd en waar vooral ambitie, creativiteit en oog voor detail hoog in het vaandel staan.

Zie jij jezelf de mooiste klassieke auto’s nog mooier, beter of sneller maken na het lezen van deze functieomschrijving, stuur dan een korte motivatie met je CV naar administratie@heritagecars.nl of bel Geert Kistemaker op 06-24276296. 

06 24 27 62 96

Heritage Cars B.V. uses cookies to provide visitors to our website with the best possible experience and to analyze visitor behavior with which we can improve our website.